Artikler

Leder du efter en jysk maler?

Står du og skal bruge en lokal, jysk maler, og har ikke lige en i dit personlige netværk? Fortvivl ej, der er hjælp at hente på nettet. Tiden er ikke længere til at slå op på De Gule Sider for at finde sine lokale maler. Nu går du bare på Google og skriver “maler oversigt Jylland” og så finder du hvad du søger. Der er sågar hjemmesider, der hjælper dig med at få tilbud fra tre forskellige malere, så det er drøn nemt.

At få malet er skønt

Det er livgivende at få malet, og især her i den lyse tid, så er det en stor glæde, med nymalede vægge. Det er rart at have en lokal malermester man kan regne med, og hvis endnu ikke kender en, så er det på tide at få kontakten. Det kan også blive praktisk en dag, hvor murene på huset skal males. Det er noget vi gør for sjældent, men det er både en rigtig god vedligeholdelse af et hus, og en meget pæn æstetisk måde at holde sit hus på.

Lave priser

At få malet er ikke så dyrt som mange tror. Det er absolut ikke det værd at male selv, med mindre man virkelig elsker at male. Resultatet bliver aldrig lige så godt som når de faglærte maler, og så tager det også længere tid for en amatør. Prisen er især i bund, når du sikrer dig ved at få indhentet flere tilbud. Når du først har flere tilbud at sammenligne med, så kan du være sikker på, at du ikke har været uheldig og ramt en der tager overpris. Det tager noget tid at ringe rundt til flere malerfirmaer, og derfor kan den førnævnte slags internetside være en god hjælp. Held og lykke med malingen!

28 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *