Artikler

Find billige herregårdssten på herregardssten.dk

Herregårdssten er et af de produkter, som ikke differentierer meget i kvalitet fra de forskellige forhandlere. Derfor er det også et produkt, som du roligt kan købe det billigste sted. Når du er på udkig efter herregårdssten, er prisen derfor en vigtig faktor. Men hvordan finder du nemmest de billigste herregårdssten? Den nemmeste måde at gøre det på, er at tjekke herregardssten.dk, som er en side som sammenligner priser og typer af forskellige herregårdssten, hos de forskellige danske forhandlere.

 

Det skal du være opmærksom på

Når du skal finde billige herregårdssten skal du være opmærksom på, at de går under flere navne. Foruden herregårdssten kaldes de også slotsbrosten, bondesten og flere andre navne. Det er hovedsageligt grundet at de er lavet forskellige steder – de er dog mere eller mindre samme betonsten.

Dertil skal du også være opmærksom på tykkelsen. En tyndere sten vi som regel være billigere. Der er dog nogle tilfælde, hvor du bør vælge en tykkere sten. Blandt andet hvis det er en indkørsel du skal lave. Så skal du vælge en sten som er tyk nok, i forhold til vægten af de køretøjer der skal køre på den. Skal den bruges til lastbiler skal stenene naturligvis være tykkere, end hvis den kun skal bruges til en lille smart bil.

 

Hvad med fragten?

Hos nogle forhandlere vil du opleve at du kan få leveret dine herregårdssten gratis. Hos andre koster det et fast beløb, og hos nogle er prisen baseret på hvor mange du køber. Fragten er endnu en vigtig faktor du skal medregne når du vil købe billige herregårdssten. Ofte vil de billigste forhandlere ikke have gratis fragt, mens de som ligger i den lidt dyrere ende ofte vil have gratis fragt til adressen. Hvilken tilbud som er bedst for dig at vælge, kommer ofte an på hvor mange sten du skal bruge. Skal du kun bruge en enkelt palle, er det nogle gange den med betalt fragt som kan betale sig bedst. Skal du bruge 10 paller, er det mange gange de med gratis fragt.

29 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *