Artikler

Hvalen Christian er fuld af sjov

Den søde hval Christian har virkelige fået charmeret sig ind på de danske børnefamilier, og er klart et af Filibabbas mest populære produkter. Hvalen Christian er mest kendt som en LED lampe, som børnene kan bruge både til hyggestunder, eller som en natlampe til børn. Men faktisk kan du også finde Hvalen Christian i rigtig mange andre varianter, så du kan skabe et helt børneværelse med Hvalen Christian som tema.

www.littlehappy.dk/hvalen-christian finder du alle de udgaver af Hvalen Christian, som Little Happy kan tilbyde. Blandt andet vil du hurtigt opdage, at Hvalen Christian LED lampe kommer i hele 3 forskellige størrelser, så du kan finde den lampe der passer bedst til dit barns behov. De forskellige størrelser af LED lampen har også forskellige funktioner og de kan sagtens kombineres, så barnet har flere Hvalen Christian lamper på børneværelset.

Sjov leg med Hvalen Christian

Fordi Hvalen Christian kommer i så mange varianter, er der også garanteret sjov leg for børn i alle aldre. Der er nemlig skabt Hvalen Christian produkter til børn helt ned i 3 måneders alderen, samtidig med at nogle af produkterne fra Hvalen Christian stadig er sjove, når barnet er blevet lidt større. På på opdagelse i Hvalen Christian produkterne og køb et produkt, som dit barn med garanti kommer til at elske at have på børneværelset. Med Hvalen Christian finder du blandt andet:

  • Hvalen Christian Lille – Som er den mest populære LED lampe fra Filibabba. Den lille Hvalen Christian kan ved et enkelt puf skifte farve, så den begynder at lyse en ny farve hver gang barnet puffer til lampen. Den lille Hvalen Christian er mere blød i materialet fordi den er lavet i silikone og derfor er den også rigtig sjov for børnene at lege med.
  • Hvalen Christian mellem og stor – De to større udgaver af Hvalen Christian LED lampe er fremstillet i et lidt hårdere plast materiale, som gør at de små børn kan sidde ovenpå Hvalen, uden der sker noget. Derfor er Hvalen Christian LED lampe også multifunktionel og rigtig sjov for dit barn at have på børneværelset.
  • Hvalen Christian bidedyr – Det søde bidedyr fra Filibabba er et hit hos de mindste, som er ved at få tænder. Her er Hvalen Christian bidedyret rigtig dejligt for de små at gumle på, når gummerne er ømme. Hvalen Christian fås også som en sød bamse, der hurtigt kan gå hen og blive dit barns nye sovedyr.

Bæredygtige produkter fra Filibabba

Fælles for alle Filibabbas produkter er, at du kan være helt sikker på at de har gennemgået en bæredygtig produktion og består af materialer, som ikke er skadelige for dit barn at være i nærheden af. Med produkter fra Filibabba er der intet overladt til tilfældighederne, og derfor er Filibabba blevet så populære blandt børnefamilierne. Der er intet vi stræber mere efter, end at beskytte vores børn, og derfor er det også vigtigt at købe nogle produkter til børnene, som ikke indeholder nogle former for skadelig kemi, som kan skade børnene. Samtidig er det også vigtigt at skåne miljøet så meget som muligt, så børnene har en planet at vokse op på.

39 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *