Artikler

Sådan holder du din have pæn og ordentlig

Hvis du ønsker at have en have med et pænt og ordentligt udseende, kan du følge nedenstående meget enkle råd. Det behøver faktisk ikke at være så krævende, og med en grensaks og lidt generel hjælp, kan du faktisk holde din have på et niveau, hvor den står flot hele sommeren.

Hold alt nede så det ikke vokser vildt

Det er vigtigt at holde buske, træer og andet bevoksning nede. Det gør du ved hele tiden at klippe det til. Hvis først det begynder at vokse vildt, kan det være svært at justere på udtrykket. Når du formår at holde det nede, vil din have stå skarpt, flot og naturligt, uden at det ender med at ligne noget, du ikke rigtigt orkede at tage dig af.

Få hjælp fra en robot

En robot plæneklipper er en opfindelse, mange i dag har glæde af. Og den står for en af de opgave, som de fleste synes allermindst om, når man skal tænke på at ordne sin have. At slå græsset og holde det nede, kan hurtigt blive en af de mest tidskrævende og energikrævende opgaver.

Den danske sommer er især kendetegnet ved, at der er konstant skiftevis solrige dage og regnvejrsdage. De store mængder af nedbør medvirker, at græsset vokser hele tiden.

Tilføj farver

Det kan være en god idé at tilføje farver til din have, som er med til at bryde de mange grønne farver. Hvis der udelukkende er grønt, kan din have få et mere generelt vildt udtryk. Ved at tilføje farver, kan du skabe nogle fine rammer, der viser, at du har helt styr på, hvad der foregår i din have. Farverne kan desuden kombineres i velovervejede sammensætninger, så din have får et udtryk fyldt med overskud.

Det behøver altså ikke at være mere omfattende end, at et par tiltag kan gøre underværker for dig og din have.

32 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *