Artikler

Vælg selv dine spisebordsben til din bordplade

Hvis du er ligesom mig, elsker du at ændre på tingene en gang imellem for at holde tingene interessante. Hvis du er ved at være træt af din nuværende ben på dit spisebord, hvorfor så ikke skifte benene ud med noget nyt? Der er mange forskellige typer bordben at vælge imellem, og de har hver især deres egen unikke funktion. I denne artikel vil vi diskutere de forskellige typer af bordben, og hvad de bruges til.

Typer af bordben til et plankebord

Skrå ben: Disse ben anvendes typisk på mindre borde. De giver et elegant og moderne look, og de er også meget robuste. De ses ofte på mange typer af spiseborde, også plankeborde, som er lettere tunge.

Trapez ben: disse ben anvendes også på mindre borde. De er meget robuste og kan holde til en stor vægt. De har et slankt look og er perfekte til moderne borde. Trapezborde gør bordet stabilt samtidig med, at de lige giver dét ekstra end de skråben.

Krydsstel: disse ben er perfekte til større borde. De giver stor stabilitet og kan holde til en stor vægt. De har også et meget traditionelt udseende, hvilket gør dem perfekte til den antikke stil.

Stjernestel: disse ben er også perfekte til større borde, og de ses ofte på storog lange plankeborde. De er meget robuste og giver stor stabilitet. De har et moderne look og er perfekte til den moderne indretning.

Nu kan du vælge de rette bordben

Nu hvor du kender til de forskellige typer spisebordsben, er det tid til at vælge, hvilket ben der passer bedst til dit spisebord. Sørg for at overveje stilen i dit hjem, samt bordets vægt og længde, når du træffer din beslutning. Med så mange forskellige ben at vælge imellem er du sikker på at finde det perfekte ben til dit bord.

Du bør også tænke på din spisebordsstoles ben. Hvordan er benene på dem? så du kan få det til at matche, men hvis der er krydsstel på dine borde, så overvej, om benene skal have mere simple og ligetil bordben, for at der ikke bliver for meget forvirring.

Hvor kan det købes?

Hvis du gerne vil have et unik plankebord, med unikke og speciallavede bordben, så kan vi anbefale, at du finder en butik som har specialiseret sig i plankebord og dertil bordben. På den måde finder du borde, som passer til bordets vægt og som passer til det look, du bedst kan lide.

29 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *