Artikler

Få et lidt sjovere sexliv

Når det kommer til dit sexliv så er der et par ting du kan gøre for at forbedre det. 

Sexlivet afhænger jo klart af hvor godt ens forhold er. Er forholdet ved at få i stykker, så er der nok heller ikke meget sexliv. Har i det dog godt sammen, men dyrker for lidt sex, så kan det skyldes at i glemmer hinanden lidt. 

En af de ting man gjorde meget i starten, var at ses, bruge tid på hinanden, gør sig lækker og være opmærksom. Hverdagen har det med at tage pusten lidt fra den slags. Så det er her man skal kæmpe lidt imod. Gør man ikke noget ved det, så ender han med at skrue i bilen og pudse alufælge i garagen, mens hun strikker sokker på sofaen. Overdrivelse fremmer naturligvis forståelsen, men det kan hurtigt betyde man lever i hver sin ende af huset. 

Skal man have gnisten tilbage, så kom hinanden lidt i møde. Det gælder påklædning og attitude. Brug tid på at lytte til din patner, såvel som at du også skal gøre dig lidt lækker. For ham er det altid lækkert med noget frækt lingeri og måske et par selvsiddende strømper. Hun elsker nok uden tvivl hvis han hopper i en lækker skjorte. Det var også de ting man gjorde i starten. 

Sex er utrolig vigtig parlivet.

Sex en utrolig vigtig del af forholdet. Det binder sammen og gør at man er i et forhold. Har man ikke sex er man jo bare venner der lever sammen. Fungerer sexlivet ikke, så kan det også slå bunden ud på forholdet. Derfor gælder det her om at forventningsafstemme. Snak om hvad der tænder jer og hvad i kan gøre for at nyde det mere. Det skal frem for alt aldrig blive noget man laver hver onsdag. 

34 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *