Artikler

Find alt baby tilbehør til puslebordet hos Loukrudt Land 

Når man får et lille nyt familiemedlem, kommer man til at bruge meget tid ved puslebordet. Det er en af de vigtigste stunder, som du har med dit nyfødte barn, det kræver meget tid i den første tid, men er også tidspunktet, hvor du skaber et helt unikt bånd og kontakt til dit barn. Det skal helst være en så hyggelig stund som muligt, selvom de fleste babyer ind i mellem brokker sig lidt. Det er en rigtig god idé at bruge denne stund til at have god øjenkontakt med baby, og eksempelvis give lidt blid massage, nusse, kilde og eksempelvis lave prutter på maven – det skaber som regel smil og grin med sig, og ikke mindst velvære for den lille ny. 

For at gøre denne oplevelse så god som mulig, er det en rigtig god idé at skabe nogle skønne rammer og omgivelser for denne stund. Derfor vil jeg anbefale dig at finde diverse pusletilbehør, så du får skabt en dejlig plads til dette. Hos Loukrudt har de et stort udvalg af alt inden for puslepuder, puslesæt, pusleunderlag, plejeprodukter og meget mere!

Der er massere af varer at gå på opdagelse i. Men der er nogle helt specifikke ting, som jeg vil anbefale dig at købe. Selvfølgelig skal du bruge en form for pusleplads, det kan både være et puslebord, men der er også andre muligheder med hylder, kommoder og reoler – her tænker jeg, at du skal vurdere det i forhold til resten af rummet, og hvad der vil give bedst mening for dig. Når du har det på plads, skal du bruge en dejlig puslepude, som baby kan ligge godt og blødt på. Derudover er det en god idé at have nogle pusleunderlag eller stofbleer, til at ligge ovenpå, så du nemt kan skifte det, når de bliver beskidte – fordi det vil det helt sikker blive. Derudover skal du bruge et hoved hale fad, diverse plejeprodukter og vådservietter. Til opbevaring af vådservietter og plejeprodukter kan jeg anbefale dig et af Loukrudts egne puslesæt, det er super fine og gør lige puslepladsen lidt lækre at se på. Når det er på plads, skal du ikke glemme hyggen, det kan være en god idé med en lille uro, spejle eller andet som baby kan ligge og kigge på imens, det vil både skabe ro samt stimulere baby. Størstedelen af disse ting kan du finde hos Loukrudt Land, så det er bare med at komme i gang med at finde de ting, som netop du mangler. 

 

26 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *