Vinduespudsning i Præstø

Vinduespudser i Præstø

CL Polering er et stort vinduespudserfirma, som dækker hele Sjælland. Vi pudser naturligvis også vinduer og udfører andre serviceopgaver i Præstø og omegn.

Du kan med fordel kontakte din lokale vinduespudser og få lavet en aftale med firmaet om, hvornår der skal pudses vinduer, og hvor mange ruder det drejer sig om.

Hvad tilbyder CL Polering?

Da vi oprindeligt udelukkende var et vinduespudserfirma, er vores kerneydelse selvfølgelig vinduespolering. Det er stadig vores mest kendte glansnummer.

Derudover tilbyder vi også andre former for service. Bor du i et hus, og har du en have til, så kan du for eksempel hyre os til at foretage facaderens, tagrens, fliserens og solcellevask. Har du en erhvervsejendom, så kan du få en standard- eller en udvidet ejendomsservice-pakke, der blandt andet naturligvis indbefatter vinduespudsning.

Når vinduerne skal pudses

Det er nærmest utroligt, så overraskende rene vinduerne synes at blive efter en vellykket pudsning. Alting bliver mere tydelige, udsigten fra vinduerne fremstår mere klar og stuen selv skinner af lyus og renhed.

Vil du også gerne opleve det uden selv at skulle bøvle med sæbevand, pudsemiddel, skind, svampe, svaber og så videre – og så opleve, at vinduerne ser herrens ud efter dine anstrengelser? Så er du lang fra den eneste.

Flere og flere opgiver vaskeskind og svaber og beder os om at komme og befri dem fra den byrde.

Kontakt CL Polering, når dine ruder ud til verden igen skal komme til at stråle – uden at du skal involveres ret meget i processen.

Den beslutning bliver du lykkelig for. Du ringer, vi kommer – og dine vinduer har aldrig været smukkere. Imens pudsningen foregår, kan du jo passende foretage dig noget andet – og så bare nyde synet, når du ser resultatet af den professionelle pudsning.

Benyt dig af vores ejendomsservice

Vi tilbyder også andre serviceydelser end vinduespolering. Det kan være både til private og til erhvervskunder. ingen opgave er for lille eller for stor.

Du kan for eksempel også vælge at lade din erhvervsejendom servicere af CL Polering.

Vi kan få lavet en skræddersyet aftale om, hvad der skal gøres, og hvornår det skal gøres. Om det så skal være en mindre eller en større pakke, afgøres af, hvad du har af ønsker til vores ydelser.

Det kan dreje sig både om indvendige og udvendige opgaver. Vær selv med til at sammensætte pakken, så den bliver nøjagtig, som du gerne vil have den. Når du vælger CL Polering som dit servicefirma, så bliver du også en del af vores positive statistik over tilfredse kunder.

Ring gerne til os allerede i dag og få lavet en god aftale med os. Så går der ikke længe, inden du møder os i arbejdstøjet ude på din matrikel.