Sådan får du dominansen ind i dit sexliv

Hvis du har haft sex i længere tid, så kan det meget hurtigt begynde at blive lidt ensformigt. Hvis du er lige som de fleste andre så begynder du på et tidspunkt og savne nogle nye og sjove oplevelser. Du savner at blive udfordret og at være lidt smånervøs igen, når du har sex med din partner. Måske du endda gerne vil prøve dig selv lidt af med noget dominans? I så fald er denne artikel noget for dig!

Her giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du får mere krydder i dit sexliv og hvordan du kan få lidt dominans ind i det. Læs med her og se hvordan du kan forbedre dit sexliv.

Er du interesseret i analsex?

Hvis du er helt ny til dominans og den lidt mere kinky side af sexlege, så er det altid en god ide at starte med bagenden.

Måske har du i længere tid gået og været lidt nysgerrig efter at udforske din egen krop lidt mere. Og hvis du samtidig er lidt nysgerrig efter at prøve nye grænser af og at udfordre dig selv, så er en buttplug så absolut noget du bør overveje at inkludere i dine sexlege.

En buttplug kan åbne op for helt nye udfordringer og nye oplevelser. Den tvinger dig til at være kreativ, eftersom du lige pludselig får et helt nyt element ind i dine sexlege, som du skal forholde dig til.

Buttplugs kan desuden bruges både når du er alene eller når du er sammen med din partner. Om du vælger at dele oplevelsen med din nye buttplug er helt op til dig. Uanset hvad er du garanteret en fantastisk oplevelse med helt nye vidder af velbehag og sjove stunder.

Prøv en lille buttplug til nybegyndere til at starte med. Hvis du elsker den, så kan du jo altid skifte den ud med nye varianter senere hen.

Få kinken ind med en gagball

Hvis du tænder på dominans og synes det kunne være rigtig sjovt lige at prøve det lidt mere af sammen med din partner, så bør du overveje at købe en gagball hjem til natskuffen.

En gagball kan være en rigtig sjov tilføjelse til lige netop de par, som godt vil udfordre dem selv. Den hjælper med til at bringe et element af magt og indforstået tvang ind i sexlegen. Den hjælper med til at udfordre parret, eftersom du nu har brug for at tænke i nye baner. Men en gagball er der forskellige scenarier og forestillinger, der pludselig kan udleves og prøves af.

Undersøg gerne lige markedet ad før du køber dig en gagball. Der er skam forskel på udseende og ydeevne og meget andet. Du kan finde dig en rigtig god oversigt lige her, som kan hjælpe dig med at finde den gagball der fungerer både for dig og din partner.

Hvis du er meget i tvivl om, hvilken en du skal have fat i, så læs endelig gerne et par anmeldelser, før du køber en hjem.