Hvad er den største dildo i har? Er den virkelig XXL?

Sådan er der måske ikke så tit spørgsmål der lyder i en sexshop, når en kunde altså skal have en kæmpe dildo. For termerne omkring dildoer og deres størrelse, specielt de kæmpe store monster dildoer har ikke rigtigt fået et legitimt navn.

XXL dildo Ikke fordi manglen på navn gør noget, men jeg oplever oftest som ansat at kunderne kan have svært ved at ytre sig. Der er jo heller ikke et go-to ord for dem at slå ned på. Oftest skaber denne manglende definition og ord-mangel en træls usikkerhed hos specielt mine kunder.

Jeg har set en række stedet for de bruger begreberne XL dildo eller XXL dildo. Du kan klikke på linksene til venstre og de vil føre dig til stedet, hvor dildoerne bliver navngivet efter den terminologi. Det er for resten en lille prissammenligningen af “forskelligt” størrelse dildoer. Med det sagt er indlægget dog næsten udelukkende for dildoer i den større ende af skalaen.

Derfor skal du vælge en kæmpe monster dildo!

Virkelig bred dildo som er meget stor

Hvis du skal vælge en behøver det måske ikke være sådan en gigant dildo som ovenstående livmoder-ødelægger. Jeg tror næppe heller du vil opleve at det er særligt behageligt? Men hvem ved, det kan jo være du bare er super sej og kan tage det monster der! Jeg ville da næsten gerne prøve, hvis det var mig – for hvorfor ikke? Det kunne da være man fik smag for lidt større venner og det var den retning man skulle til at bevæge sig i.

Der var engang en rigtig klog dame der sagde til mig, at jeg ikke kunne udtale mig om noget før jeg da i det mindste havde givet det et skud. Og det kan jeg jo så passende bringe det citat op i denne situation, hvor jeg egentligt forholder mig lidt skeptisk overfor noget jeg reelt ikke har prøvet.

Jeg kan dog med sikkerhed i stemmen sige, at jeg inden forsøget ville være en kende nervøs og måske ikke syntes det var alt for spændende og tændende for mig at skulle bevæge mig u i det forsøg med så stor en dildo.

Jeg skal dog ikke ligge låg på dine drømme og fantasier. Alle har ret til og bør have hver deres smag og lyster eller i det konkrete og mit tilfælde fobier. Det er nok primært fordi jeg én gang tidligere prøvet en gigant, og det var altså bare ikke lige mig – så er nok bare ekstra forsigtig fremadrettet.

Kilde: https://ekstrabladet.dk/vrangen/ud-af-busken-med-en-kaempe-dildo-i-munden/6232929