Et godt parforhold starter med dig selv

vuxenleksaker bästa sexleksaken

Når parforholdet skranter, kan man hurtigt have en tendens til at fokusere på alt, hvad partneren gør forkert. Det kan være svært at se, at man også selv kan have et lod i den negative stemning. Der skal to til tango, også når det ikke går godt.

Man kan ikke lave om på andre, og det ender aldrig godt når man prøver.

I stedet bør man fokusere på, hvad man selv kan gøre for at bringe forholdet tilbage på benene igen. Du kan gøre en masse og det vil automatisk smitte af på din partner. Det er ikke nemt, men her får du tips til, hvordan du kan gøre en forskel i dit eget parforhold.

Kig indad

Hvis man står midt i et parforhold, hvor tingene ikke kører, som det skal, bør man stoppe op. Man skal ikke stoppe op og finde den andens fejl, men stoppe op og kigge indad. Prøv at være objektiv omkring din egen rolle i konflikterne. Det er ikke nemt, men kan være meget lærerigt.

Når du kan se dig selv udefra, vil det også gøre det muligt at se de steder, hvor du kan sætte ind. Måske har du en tendens til at komme med spydige kommentarer til din partners indsats i hjemmet? Eller du glemmer at værdsætte den andens indsats. Når man opdager disse ting, kan man lave det om.

Du kan få viden om parforhold på letstalkaboutit. Dette kan give inspiration til konfliktløsning og ideer til at gøre jeres samliv stærkt igen.

Kend din partners kærlighedssprog

Der findes 5 kærlighedssprog, som betyder noget for, hvordan vi oplever og giver kærlighed. Vi har alle et primært kærlighedssprog. De 5 kærlighedssprog omhandler: anerkendende ord, tid til hinanden, gaver, tjenester og fysisk berøring.

Hvis din partners primære kærlighedssprog er gaver eller tjenester betyder det meget for ham/hende, at du viser din kærlighed med gaver, overraskelser og tjenester.

Hvis det derimod er anerkendende ord, er det vigtigt for din partner, at I har lange og anerkendende samtaler. Han/hende får intet ud af at modtage en gave eller tjeneste.

Det er derfor vigtigt at kende sin partners kærlighedssprog for at kunne opfylde personens behov. I kan gå langt forbi hinanden, hvis I tror, at partneren har det samme behov, som én selv. Dette er en rigtig nem måde at gøre noget godt for sin partner og styrke det godt parhold.