Der blev ekstremt meget kortere til Bruxelles i dag

Casper Ravnsted-Larsen fra Zealand Danmark har skrevet følgende artikel – og vi er stolte over at være med. Nedenfor kan du læse et lille uddrag…

Funding er ikke for alle

Han mener ikke, at funding er alt, når det kommet til europæisk samarbejde. For ofte har de innovative iværksættere ikke tid til at vente på ansøgningsprocessen.

Eksempelvis arbejder han med en virksomhed fra Minnesota i USA, der har udviklet en ny form for vindteknologi, hvor vinden i stedet for at få tre store vinger til at dreje rundt, bliver indfanget i et rørsystem, der er designet sådan, at vinden forstærkes, mens den ledes ned under jorden, hvor der så er placeret en turbine.

Virksomheden havde brug for et sted at teste vindmøllerne og blive markedsgodkendt, og David Drachmann-Sunne formidlede kontakten til Slagelse Kommune.

”Den nye vindteknologi er et godt eksempel, men det blev til en 8-10 millioner kroners ansøgning til Markedsmodningsfonden i stedet, fordi den er klar til at komme på markedet. Den skulle testes, certificeres og så se at komme ud,” siger han.

”Men for to år siden havde det været super relevant for den virksomhed i Minnesota at indgå et partnerskab i Europa med en teknologivirksomhed, som så kunne have udviklet det, men det var ikke tilfældet nu.”

Læs hele artiklen her >

23-06-2015 11:31:39 David Drachmann-Sunne | 0 Kommentarer
Gemt under:Energi, Erhverv, EU, Horizon2020, Klima, Markedsmodningsfonden, Netværk, Slagelse, Støtte, Vækst
Kommentarer

Der er ikke nogle kommentarer endnu. Vær den første til at kommentere dette indlæg
bbonér

EUE Blog

EUE bloggen er stedet hvor vi poster det nyeste indenfor vedvarende energi, nye teknologier, funding, eu støtte, Horizon 2020 midler, politiske tiltag og meget andet.

EUE Posts

EUE til brintbils-forum i Offenbach
19-11-2015
af: Xenia Andersen
Bæredygtig brint for alle
21-10-2015
af: Xenia Andersen
SIR 15 – dag 2
15-09-2015
af: Xenia Andersen
SIR 15 – dag 1
14-09-2015
af: Xenia Andersen
SIR 15 – dag 1: ÅBNING AF VESTSJ. FØRSTE BRINTTANKSTATION
14-09-2015
af: Xenia Andersen

Kategorier

2020 bæredygtighed Blog Brint brintbil brintbiler brinttanksstation Demonstration Energi Erhverv EU EUE e-venturi Formidling Forretningsudvikling Forskning Fundraising GREEN Horizen Horizon2020 hydrogen Hyundai Motors Europe Innovation INVELOX Klima Konsulent Korsør Markedsmodningsfonden MOVE movegreen Netværk Networking optakt Rådgivning SheerWind SIR15 Slagelse støtte Uddannelse Vækst Vidensdeling vindenergi vindkraft wind